معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی بر لزوم تهیه اطلس جامع شریانهای حیاتی تبریز با محوریت شهرداری و با همکاری اداره کل مدیرت بحران استانداری تاکید کرد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی بر لزوم تهیه اطلس جامع شریانهای حیاتی تبریز با محوریت شهرداری و با همکاری اداره کل مدیرت بحران استانداری تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران به نقل از شهریار، محمدصادق پورمهدی در هشتمین جلسه شورای فنی استان اظهار داشت: متاسفانه در سالهای اخیر حوزه مدیریت بحران در حاشیه قرار گرفته به طوری که در دولت قبل شاهد کاهش اعتبارات مربوط به این بخش بودیم؛ اما این دلیل نمیشود نسبت به این حوزه حساس بیتفاوت بوده و احساس مسئولیت نکنیم.
وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و مسائلی که شهر تبریز با آن همواره مواجه بوده است خلاء اطلس جامع شریانهای حیاتی این شهر کاملا احساس میشود که لازم است این اطلس با محوریت شهرداری و تعامل اداره کل مدیریت بحران استانداری تهیه شود.
پورمهدی با ابراز نگرانی از خاکبرداریهای بیرویه در اطراف شهر تبریز، متذکر شد: اگر بارانهای تند ادامه داشته باشد و سیلابی رخ دهد مسیلها و کانالهای موجود هرگز جوابگو نخواهند بود و شهر زیر گل و لای مدفون میشود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به احتمال وقوع پدیده النینو در استان اذعان داشت: متولیان امر باید در بازگشایی مسیلها همت تام به خرج دهند که هیچگونه کوتاهی در این ارتباط قابل قبول نخواهد بود چرا که میتواند تبعات سنگینی به دنبال داشته باشد.
این مسئول یادآور شد: با توجه به توسعه روزافزون فناوریهای پیشرفته اخیرا شاهد تولید محصولاتی در عرصه لولههای فاضلاب بودیم که دارای انعطافپذیری و مقاومت بیشتر در برابر حوادث بودند که کم کم باید این فرآوردهها به کارگیری شوند.
این گزارش حاکی است در جلسه امروز همچنین مواردی مثل ارتقاء ایمنی سیستمهای گرمایشی و آسانسور مطرح و مقرر شد جلسات دیگری با حضور سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار شود تا با تفکیک وظایف هر یک از نهادها در مواقع وقوع حوادث متولی امر مشخص باشد.