اولین جلسه سه ماهه نخست سال 1394 مدیریت بحران شهرداری منطقه 10 در محل ساختمان مدیریت بحران منطقه برگزار شد.
اولین جلسه سه ماهه نخست سال 1394 مدیریت بحران شهرداری منطقه 10 در محل ساختمان مدیریت بحران منطقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی منطقه، آقایی، مدیر بحران منطقه، ابتدا به تعریف و عوامل مختلف بحران پرداخته و بر مدیریت صحیح در زمان وقوع بحران، نظارت دقیق شهرداری بر ساخت و سازها و مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله تأکید نمودند.
در ادامه ایمانی، کارشناس مدیریت بحران شهرداری تبریز نیز با اشاره به ساخت و سازهای غیر اصولی و بافت حاشیه نشین در مناطق 1، 4، 5 و 10 شهرداری تبریز، خاطر نشان ساخت در زمان وقوع زلزله تعداد تلفات در این مناطق بیشتر از سایر مناطق دیگر شهر تبریز خواهد بود. ایشان در ادامه بر احداث کمپ های امداد و نجات به عنوان شعبه های عملیاتی در مناطق و پارک های دو منظوره تأکید کردند.
زارع، کارشناس مدیریت بحران شهرداری تبریز به تغییر رژیم های بارشی و وقوع بحران سیلاب در مناطق اشاره کرده و افزودند: با برنامه ریزی و مدیریت صحیح می توان بر بحران سیلاب فائق آمد. ایشان همچنین از حفر چاه های سپتیک به عنوان راهکاری مناسب در مهار و هدایت آبهای سطحی زیرگذرها در مواقع بروز سیلاب یاد کردند.
صادق جعفری، معاون خدمات شهری و اجرائی منطقه نیز به ساماندهی و حاشیه نشینی تأکید کردند.
اسکندرزاده، معاون محترم حمل و نقل و ترافیک منطقه نیز به بحران ترافیک در مواقع بروز سیلاب اشاره کردند و خواستار مدیریت صحیح در هدایت آبهای سطحی شد.
در ادامه مختار جعفری، مدیر حراست منطقه، با اشاره به لوازم و تجهیزات موجود در مدیریت بحران مناطق بر لزوم نگهداری صحیح این تجهیزات تأکید کردند. ایشان همچنین خواستار تهیه و توزیع بروشورها و لوح های آموزشی پدافند غیرعامل در میان کارکنان و شهروندان شدند.
در پایان جلسه، جباری پور، معاون اداری و مالی منطقه با اشاره به زیرساختها و تکنیک های هدایت و مهار آبهای سطحی در کشورهای پیشرفته، بر لزوم بالا بردن توانایی ها و دانش فردی تأکید نمودند. ایشان همچنین به برگزاری کلاسهای آموزش شهروندی در مدیریت بحران اشاره کردند و بر برگزاری این نوع کلاسها در قالب کارگاه های آموزشی و بصوت عملی و نظری تأکید نمودند.
گفتنی است جلسات مدیریت بحران بصورت فصلی در مدیریت بحران مناطق دهگانه شهرداری کلانشهر تبریز برگزار می گردد.