يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : دوشنبه 24 فروردين 1394
کد 635

برگزاری جلسه هم اندیشی پدافند غیرعامل در مدیریت بحران شهرداری تبریز

در راستای تقویت بسترهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و همچنین اجرای الزامات پدافند غیرعامل در شهر تبریز جلسه هم اندیشی به همین منظور در مدیریت بحران شهردرای تبریز برگزار شد .

در راستای تقویت بسترهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و همچنین اجرای الزامات پدافند غیرعامل در شهر تبریز جلسه هم اندیشی به همین منظور در مدیریت بحران شهردرای تبریز برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران شهرداری تبریز، در این جلسه که با حضورسردار جهانسری مدیرکل پدافند غیرعامل استان ، خلیل ساعی مدیر کل مدیریت بحران استان ، مسعود حسن نژاد مدیر بحران شهرداری تبریز  و کرمانی نژاد مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهردرای تبریز برگزار شد  برتلاش همه جانبه مسئولان برای تقویت بسترهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شهر تبریزتاکید شد .

مدیر بحران شهرداری تبریز در این جلسه ضمن تاکید برفعالیت های انجام گرفته در خصوص مدیریت بحران گفت: مدیریت بحران در تبریز به لحاظ فقدان امکانات و زیرساخت‌های لازم همواره با مشکل روبه‌روست و در صورت بروز مشکل ما عملا هم در خدمات‌رسانی و هم در امدادرسانی با مشکل مواجه خواهیم بود.

مسعود حسن نژاد خواستار توجه بیش از پیش مسوولین استان و نیز حمایت‌های عملی از شهرداری‌ در پیشبرد اهداف توسعه شهری و اجرای الزامات پدافند غیرعامل شهری تبریز شد وتصریح کرد: اقدامات بسیار مهمی در این خصوص از سوی شهردرای تبریز انجام گرفته است .

وی به نقش آموزش شهروندی درحوزه پدافند غیر عامل تاکید کرد و گفت:  اموري كه مديريت شهري مي‌بايست به آن توجه داشته باشد ارائه آموزش های لازم به شهروندان درخصوص رعايت اصول و مقررات پدافند غيرعامل می باشد .

مدیر بحران شهرداری تبریز همچنین به تدوین برنامه پدافند غیر عامل شهرداری تبریز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مدیریت شهری برای کاهش اثرات و حوادث و بحران ها اعم از طبیعی و غیرطبیعی باید روش های مدیریت و فناوری های موجود را به ویژه در مورد ایمن سازی خدمات، تاسیسات و ساختمان های شهر بهبود بخشد و به روزکند، وجود نظام اطلاعاتی یکپارچه شهری در این زمینه ضروری است.

وی در بخش دیگری  از شخنان خود با بیان اینکه باید در زمان بحران از امکانات شهری بهره حداکثری را ببریم، گفت: از جمله این امکانات در شهر تبریز پارکها هستند که با توجه به پراکندگی آنها در سطح شهر امکان مناسبی برای خدمات رسانی بهنگام در زمان بحران محسوب می شوند.

حسن نژاد با اشاره به دو منظوره کردن 27 پارک در سطح شهر با بیان اینکه این پارکها مجهز به سرویس های خدمت رسانی متعددی هستند، عنوان کرد: تجهیز کامل این پارکها  در پوشش و خدمت رسانی بهنگام در زمان بحران نقش موثری دارد.

وی همچنین گفت:  در مناطق ده گانه شهردرای تبریز ستاد بحران تشکیل و دفاتر این ستاد با انواع تجهیزات مدیریت بحران تجهیز شده اند .

وی احداث تفرجگاه 2000 هکتاری عباس میرزا را مهمترین اقدام شهردرای تبریز در خصوص پدافند غیر عامل عنوان کرد وگفت:شهرک امن شهرداری تبریز که اخیرا نیز به عنوان الگوی کشوری مطرح شده است و بر اساس استانداردهای بین المللی احداث گردیده است در این تفرجگاه قرار دارد .

 در این جلسه سردار جهانسری مدیر کل پدافند غیر عامل استان نیز طی سخنانی انجام مطالعات پدافندی را مهم دانست و گفت: انجام اقدامات و هماهنگی لازم جهت یکپارچه سازی و همسو کردن اقدامات سازمان ها وادارات ذیربط در راستای اهداف پدافند غرعامل، همچنین تسهیل حرکت اطلاعات پدافندی بین شهرداری و دستگاه های اجرایی مرتبط در شهر با بهره گیری از تکنولوژی اطلاعات امری بسیار حائز اهمیت است که ما بر انجام آن تاکید داریم.

وی با اشاره به اینکه سیستم پدافند غیر عامل را باید به میان مردم ببریم ، افزود: در این خصوص باید اعتبار کافی جهت ارائه آموزش های لازم به شهروندان در نظر گرفته شود .

ساعی مدیر کل بحران استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه به  تدوین وتهیه بانک اطلاعات شهری در خصوص پدافند غیرعامل تاکید کرد وافزود: اقدامات لازم در خصوص تهیه نرم افزار جامع مدیریت بحران وجمع آوری داده ها انجام گرفته است .