يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : يکشنبه 24 اسفند 1393
کد 618

6 هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز مقابله با زلزله احتمالی تبریز

مدیرکل بحران آذربایجان‌شرقی گفت: طبق نیازسنجی‌های صورت گرفته از دستگاه‌های مختلف برای مقابله با زلزله احتمالی تبریز 6 هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

خلیل ساعی ظهر در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اظهار داشت: همه ساله در ایام نزدیک به نوروز مدیریت بحران کشور دستورالعمل استقبال از بهار را ارائه می‌دهد تا دستگاه‌هایی مثل مرکز فوریت‌های پزشکی، راه و شهرسازی، هلال‌احمر و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تامین ایمنی مسافرت‌های نوروزی آماده باشند.

وی افزود: بر همین اساس در استان ما هم نهادهای مختلف موظف به معرفی مسئول عملیات هستند که از طرف اراده کل مدیریت بحران استانداری مسئول عملیات معرفی شده تا در مواقع بروز حادثه اطلاعات مقتضی را به مراتب بالاتر مدیرت بحران استان برساند.

ساعی تصریح کرد: با مکاتباتی که با سازمان مدیریت بحران کشور داشته‌ایم به برآورد تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز مقابله با زلزله‌های احتمالی پرداختیم.

مدیر کل بحران آذربایجان شرقی اضافه کرد: طی نامه نگاری هایی که با 21 کارگروه فعال مدیریت بحران استان داشتیم اعتبار مورد نیاز مقابله با زلزله احتمالی تبریز را 6 هزار و 100 میلیارد تومان اعلام و اطلاعات لازم از دستگاه‌های مختلف را نیز استخراج کردیم.

عملکرد 25 ساله مدیریت بحران استان تبدیل به کتاب می‌شود

وی اظهار داشت: از تمام کارگروه‌های شورای مدیرت بحران درخواست کرده‌ایم عملکرد 25 ساله خود را در ارتباط با مدیریت بحران ارائه دهند تا تمام تلاش‌های صورت گرفته در گذشته و تجربیات اخذ شده به عنوان مجلدی در اختیار مدیریت بحران استان قرار گیرد.

اعی یادآور شد: تمام کارگروه‌ها به استثناء 4 فرمانداری ملکان، هشترود، هریس و اسکو عملکردهای خود را تاکنون ارائه داده‌اند.

این مسئول ادامه داد: در مورد بحث بیمه مساکن، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارائی استان به عنوان مسئول کارگروه تخصصی بیمه از طرف دفتر مدیرت بحران استان تعیین شده است تا برای بیمه کردن واحدهای فرسوده اقدام و نتایج را مکاتبه کند.

مدیرکل بحران آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: بر اساس قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران باید هر سال 5 درصد از اعتبارات عمرانی برای پیشگیری از حوادث احتمالی صرف شود و لازم است در این ارتباط شهرداری در بودجه خود فصل جدیدی به نام مدیریت بحران و پدافند غیرعامل لحاظ کند تا اعتبار مشخصی سالانه به این امر اختصاص یابد.