ششمین همایش بین المللی مدیریت جامع بحران که با پیام معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران روز یکشنبه در مشهد آغاز به کار کرده بود پایان یافت .
ششمین همایش بین المللی مدیریت جامع بحران که با پیام معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران روز یکشنبه در مشهد آغاز به کار کرده بود پایان یافت .
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران شهرداری تبریز، در این همایش دو روه که با محورهای 'خطرپذیری امنیت و ایمنی، مدیریت بحرانهای پیچیده، بهداشت اضطراری، سازگاری تغییرات اقلیم و تکنیکهای جدید مدیریت بحران' برگزارشد مدیر بحران شهرداری تبریز به همراه جمعی ازمسوولین ستادهای بحران مناطق ده گانه شهرداری نیز شرکت داشتند.
دبیر علمی ششمین همایش بین المللی مدیریت جامع بحران در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از این همایش گفت: 330 مقاله در قالب پوستر و سخنرانی در این همایش ارائه می شود که 10 مقاله از این تعداد از کشورهای آلمان و ترکیه است.
'مهدی زارع' با اشاره به برگزاری پنج کارگاه آموزشی و یک مانور در حاشیه برگزاری این همایش افزود: 650 نفر از دست اندرکاران و پژوهشگران حوزه مدیریت بحران از سراسر کشور و پنج نفر از کشورهای آلمان و ترکیه در این همایش حضور دارند.
او هدف این همایش را بررسی تمامی جنبه های مرتبط با مدیریت بحران بیان کرد.
بر اساس این گزارش همایش بین المللی مدیریت جامع بحران به مدت دو روز در مشهد برگزارگردید.
'سازمان مدیریت بحران' یکی از نهادهای زیر مجموعه وزارت کشور است که وظیفه آمادگی و پیشگیری از بحرانها، مدیریت آنها، ارائه کمکهای اولیه به آسیب دیدگان، ساماندهی و بازسازی مناطق آسیب دیده با استفاده از همه امکانات و لوازم وزارتخانه ها، موسسات و شرکتهای دولتی و عمومی و خصوصی، بانکها و بیمه ها، نیروهای نظامی و انتظامی را بر عهده دارد. فعالیت این سازمان پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی از خرداد ۱۳۸۷ آغاز شده است.
'سازمان مدیریت بحران' مرکب از 14 کارگروه تخصصی شامل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کارگروه بهداشت و درمان، کارگروه خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات کشاورزی، کارگروه حمل و نقل، شریانهای حیاتی، بلایای جوی و طوفان، کارگروه تشکلهای مردم نهاد، کارگروه بیمه، بازسازی و بازتوانی، تامین و توزیع ماشین آلات، آواربرداری ساختمانها، آتش نشانی، مواد خطرناک و انتقال وتدفین متوفیان، کارگروه امنیت و انتظامات، کارگروه امور سیل و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب، کارگروه تامین سوخت و مواد نفتی، کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی، کارگروه تامین مسکن، کارگروه مخاطرات زیست محیطی، کارگروه آموزش و اطلاع رسانی و کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی با مسوولیت مستقیم وزارتخانه ها و سازمانهای ذیربط است