مدیر بحران شهرداری تبریز از احداث بزرگترین مرکز فرماندهی مدیریت بحران شمال غرب کشور درتبریز خبر داد و گفت: زمین مورد نظر برای احداث این مرکز تهیه شده و نقشههای آن در حال طراحی است.
مدیر بحران شهرداری تبریز از احداث بزرگترین مرکز فرماندهی مدیریت بحران شمال غرب کشور درت بریز خبر داد و گفت: زمین مورد نظر برای احداث این مرکز تهیه شده و نقشههای آن در حال طراحی است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران شهرداری تبریز، مسعود حسن نژاد هدف ازاحداث این مرکزرا هماهنگی بیشتر سازمان های زیربط درزمان وقوع حوادث غیرمترقبه ذکر کرد وافزود: برای مدیریت سوانح و حوادث با بهرهگیری از تجربیات ملی وبین المللی و به منظوررصد تمامی سوانح و حوادث طبیعی وانسانساز در استان این مرکزفرماندهی با مشارکت استانداری اذربایجان شرقی احداث می گردد .
وی با اعلام اینکه خوشبختانه شهرداری تبریز تاکنون طرحها و برنامههای بسیار خوب، غنی و منسجمی در حوزه مدیریت بحران اجرا کرده است ؛ خاطرنشان ساخت: این مرکز فرماندهی میتواند علاوه بر مدیریت بحران در استان، مرکزی برای رصد تمامی بحرانهای منطقه باشد.
حسن نژاد گفت: احتمال وقوع حوادث بزرگ طبیعی وغیرطبیعی همیشه وجود دارد، ازاینرو وجود ساختارو نظام مدیریت بحران برای اجرای طرحهای پیشگیری و آمادگی ضروری است و بر همین اساس این مرکز فرماندهی برای رصد وهماهنگی بیشتر سازمان ها ودستگاههای زیربط در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه در حال احداث است.
وی با بیان این نکته که اگرآمادگی لازم را بهدست نیاوریم، میزان تلفات و خسارات در حوادث بزرگ بهشدت افزایش مییابد، گفت: با توجه به حساس بودن موضوع امیدواریم هم دولت و هم مجلس محترم شهرداری تبریزرا درایجاد و تقویت مرکز فرماندهی مدیریت بحران یاری نمایند .
وی با تاکید براینکه دراین مرکز فرماندهی تمام نقشههای اماکن بحرانی وآسیبپذیر موجود خواهد بود و سوانح و مخاطرات بهطور دائم رصد خواهد گردید ؛ خاطرنشان ساخت: در استان آذربایجان شرقی بیش از 10 مخاطره شناسایی شده که از میان آنها چند مخاطره قریبالوقوع و دارای احتمال بیشتر است. زلزله، روانگرایی، زمینلغزش، فرونشست، سیلاب، آتشسوزی، انفجار از آن جمله است از اینروما باید بتوانیم حساسیت مسئولان و شهروندان را نسبت به حوادث و مخاطرات افزایش دهیم چرا که افزایش حساسیت، آمادگی را بالا میبرد.
مدیر بحران شهردرای تبریز در ادامه خاطرنشان ساخت: دراین مرکزفرماندهی تلاش خواهدشد که تمامی حوادث در مناطق مختلف رصد شده و نمایندگان کارگروههای سازمان ها به صورت دائمی در این مرکز حضور داشته باشند.
حسن نژاد با تاکید براینکه مدیریت موفق بحران، نیازمند نقشآفرینی فرماندهی واحد است ؛ تصریح کرد:سيستم فرآيند مديريت حادثه از زمان آغاز حادثه تا پايان آن را در بر ميگيرد و از اهميت بالايي دارد.
وی با بيان اين كه اين سيستم فرماندهي يك فرآيند همه جانبه است، تاكيد كرد: اين سيستم فرماندهي تركيبي از تجهيزات، پرسنل و ارتباطات مشترك سازماني خواهدبود.
وي مقابله و بازسازي را ازديگرمراحل اين سيستم فرماندهي دانست و افزود: بازيابي پس از وقوع بحران يكي ازعمدهترين مراحل در اين سيستم فرماندهي است .
مدیر بحران شهرداری تبریز تصريح كرد: شهرداری تبریزتوانمندي و قابليت بالايي در پيشگيري و مقابله با حوادث غيرمترقبه و مديريت بحران دارد و اين توانمندي مورد اذعان سازمانهاي بينالمللي و کشوری است.
حسن نژاد در پایان ضمن تقدیر از مساعدت های شورای اسلامی شهر تبریز واستانداری آذربایجان شرقی وشهردار تبریز درخصوص احداث مرکز فرماندهی مدیریت بحران استان گفت: با احداث این مرکز فرماندهی فصل جديدي در سازمان مديريت بحران بوجود خواهد آمد.