شهریارنیوز: عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: وقوع غیر مترقبه حوادث آمادگی هر چه بهتر و کامل تر نیروهای امداد رسان بعد از حادثه را می طلبد.
به گزارش شهریار، دکتر فریدون باباییاقدم که به مناسبت هفته كاهش اثرات بلایای طبیعی در یکی از مدارس تبریز سخن میگفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: حوادث و بلایای طبیعی که بر اساس ماهیت خود به طور غیر مترقبه اتفاق می افتند.
وی اضافه کرد: علیرغم اقدامات مناسب گذشته هنوز نیاز به توسعه و تجهیز واحدهای مدیریت بحران در مناطق مختلف شهرداری محسوس بوده و این امر ضرورت ایجاد و تبدیل مدیریت بحران را به سازمان بحران شهرداری ایجاب می نماید.
باباییاقدم با تشریح موقعیت جغرافیایی تبریز گفت: این شهر روی گسل زنجان-ماکو قرار گرفته است و این موقعیت جغرافیایی باعث خطرپذیری بالای این کلانشهر 1.7 میلیون نفری گردیده است.
وی وقوع زلزله های شدید و ویرانگر در طول تاریخ تبریز را مؤید خطرپذیری منطقه دانست و گفت: با این درجه از خطرپذیری بایستی اقدامات لازم و مناسب انجام گیرد تا در صورت بروز حادثه شاهد کاهش خسارات انسانی و مالی و سرمایه های عمومی باشیم.
بابایی اقدم در در بخش دیگری از سخنان خود به به جنس خاک تبریز اشاره کرد و تصریح نمود: این جنس خاک در مواقع بارش موجب ایجاد روانابهای سطحی شدید در شهر می شوند و در سالهای گذشته نیز موجب ایجاد مشکلاتی برای شهروندان تبریز شده است.
وی غفلت از عوامل ایجاد آب های سطحی را جبران ناپذیر دانست و ابراز داشت: برنامه ریزی سیلابهای و روانابهای سطحی ضروری است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم مکانیابی و احداث هر چه سریع تر شهرک های اسکان اضطراری در مناطق مختلف شهر تأکید کرد و ادامه داد: احداث پارکهای یک هکتاری که در بودجه سال 93 وجود دارد؛ در این راستا می تواند نقش مؤثری ایفا نماید.
بابایی اقدم در پایان به نقش پدافند غیر عامل و مطالعات بنیادی در این زمینه اشاره کرد و خواستار توجه جدی به مطالعات علمی، آمادگی در برابر بلایای طبیعی،آموزش شهروندی و نیروی انسانی، هماهنگی سازمانهای خدمت رسان بحران، احداث باند هلی کوپتر و دیگر اقدامات لازم شد.