شهردار تبريز گفت: متأسفانه نظام مديريت بحران در كشور گرفتار بحران مديريت است و تا زماني كه اين مشكل حل نشود مديريت بحران همچنان با چالشهاي بسياري همراه خواهد بود.
شهردار تبريز گفت: متأسفانه نظام مديريت بحران در كشور گرفتار بحران مديريت است و تا زماني كه اين مشكل حل نشود مديريت بحران همچنان با چالشهاي بسياري همراه خواهد بود.
مهندس نوين كه در آئين بهرهبرداري از فاز دوم شهرك امن تبريز سخن ميگفت با تأكيد بر لزوم بازنگري اساسي در روشهاي مديريت بحران در كشور خواستار همكاري و هماهنگي هرچه بيشتر دستگاهها و سازمانهاي متعدد دخيل در اين حوزه به منظور امدادرساني موثر و به موقع در مواقع بحران شد.
مهندس نوين افزود: تا زماني كه دستگاهها و سازمانهاي مرتبط با موضوع بلاياي طبيعي و مديريت بحران به هماهنگي لازم و همسو با هم دست پيدا نكنند نميتوان انتظار خدماترساني و امدادرساني موثر و نيز كاهش آسيبهاي ناشي از بلاياي طبيعي داشت و بايد نسبت به اين امر توجه كرد.
مهندس نوين با مقدم دانستن اصل پيشگيري بر مديريت بحران و امدادرساني ، اين امر را زمينهساز كاهش آسيبها و مشكلات دانست و تصريح كرد: متأسفانه ما هميشه منتظر وقوع حادثه و بحران هستيم تا پس از حادثه به فكر امداد و كمكرساني باشيم در حالي كه در صورت توجه به اصل پيشگيري علاوه بر جلوگيري از آثار و تبعات زيانبار بلاياي طبيعي و نجات جان عده كثيري از مردم ، ميتوان از صرف هزينههاي هنگفت و كلان بازسازي نيز جلوگيري كرد.
شهردار تبريز در ادامه با اعلام اين كه مديريت شهري تبريز طي سال هاي اخير اقدامات ماندگاري در حوزه مديريت بحران انجام داده است افزود: اين اقدامات در حالي از سوي شهرداري تبريز انجام گرفته كه شهرداري هيچ مسووليت مستقيمي در اين حوزه نداشته و تنها بر اساس احساس مسووليت در قبال شهروندان عمل كرده است.
وي در عين حال با اشاره به اهم اين اقدامات افزود: احداث شهرك امن با ظرفيت نهايي اسكان 10 هزار نفر در مواقع بحران ، ساخت و تجهيز 30 سالن سرپوشيده چندمنظوره ، افزايش 4 برابري ايستگاههاي آتشنشاني ، برپايي كلاسهاي آموزشي در سطح شهر ، مدارس ، دانشگاهها و ادارات و سازمانهاي دولتي و برگزاري مانورهاي متعدد فصلي و سالانه از جمله اقدامات موثر شهرداري تبريز در حوزه مديريت بحران به شمار ميرود.
شهردار تبريز در خاتمه خواستار همكاري و مشاركت بيش از پيش ديگر دستگاهها در امر مديريت بحران و پيشگيري از آن شد.