مهندس حسين اکبري شهردار منطقه سه تبريز گفت : شهر تبريز جزء پر مخاطره ترين شهرهاي کشور ميباشد که بايد تمامي مسئولين و مديران و همچنين با آموزش شهروندان براي شرايط بحراني تدبير هائي بیاندیشند.
مهندس حسين اکبري شهردار منطقه سه تبريز گفت : شهر تبريز جزء پر مخاطره ترين شهرهاي کشور ميباشد که بايد تمامي مسئولين و مديران و همچنين با آموزش شهروندان براي شرايط بحراني تدبير هائي بیاندیشند.
در اين نشست مهندس حسين اکبري شهردار منطقه سه تبريز ضمن تقدير از پيگيري هاي اخير مديريت بحران بشهرداري تبريز براي ارائه عملکردها درباره موارد بحراني گفت: شهر تبريز جزء پر مخاطره ترين شهرهاي کشور ميباشد که بايد تمامي مسئولين و مديران و همچنين با آموزش شهروندان براي شرايط بحراني تدبير هائي انديشيده و آموزش هايي داده شود و اينکه احساس نيازهاي بيشتري براي ايجاد فضاهاي مناسب براي شرايط بحراني وجود دارد وآموزش شهروندان و اطلاعات مردم هرچه به روز و بيشتر باشد مشکلات هم به وفور کمتر خواهد شد و خوشبختانه با برنامه ريزي و تجهيز ساختمان مديريت بحران اين منطقه آماده هر گونه امداد رساني در شرايط بحراني ميباشد.
مهندس حسن نژاد ، مديريت بحران شهرداري کلانشهر تبريز ، گفت: پيشگيري از مخاطرات طبيعي و غير طبيعي در شهر تبريز را بايد جدي بگيريم و اينکه تمامي مناطق پهنه بندي شده و احتمال خطر و آسيب جدي وجود دارد ضمن اينکه از لحاظ بررسي نقشه خطر منطقه سه و نقاط ضعف و مناطق معين نيز براي اين منطقه بازبيني شده، و در مرحله آمادگي و فضاهاي مناسب در زمان بحران شناسايي شده است.
حسن نژاد در ادامه با اشاره به آموزش مهارت هاي بحراني به صورت تخصصي براي تمامي پرسنل خدمات شهري ، خدمات موتوري ، آتشنشاني ها و نيز مديريت بحران آموزش داده شود وخواستار بررسي مشکلات احتمالي در مورد سوانح در حال بروز بايد آمادگي هاي لازم را داشته باشيم .
در ادامه مهندس حسن نژاد افزود: مديريت بحران مديريتي تک محوري نيست بلکه مديريت تمام محوري بوده و بايد در تمام اصول کاري و خدماتي مديريت بحران را در محوريت قرار دهيم که از سال 82 با حمايت و پيگيري هاي مداوم مهندس اکبري موجب به ثمر نشستن مديريت بحران در سطح کلانشهرهاي کشور شده است.
وي افزود: براي پيشگيري و مقابله با بحران بايد ايجاد هماهنگي و تقويت زير ساخت هاي فوق اضطراري را در دستور کاري قرار دهيم و اينکه با همکاري شهرداري بايد مناطق امن براي فرود هليکوپتر ها و اسکان موقت چادر ها ، سيل بند ها ، آبگير ها و همچنين اورژانس صحرائي را آماده کرده تا در شراط بحراني از آنها استفاده کنيم.ايشان از منطقه سه جز پيش قدم ترين مناطق در خصوص تشکيل ايجاد مديريت بحران نام برد که توانسته است کل لوازم مورد نياز را خريداري و تجهيز نمايد.