يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : يکشنبه 30 شهريور 1393
کد 451

توسط مديريت بحران شهرداري كلان شهر تبريز صورت مي گيرد

برگزاري جلسات هفتگي ستاد مديريت بحران مناطق دهگانه تبريز
برگزاري جلسات هفتگي ستاد مديريت بحران مناطق دهگانه تبريز

در اين جلسات مهندس مسعود حسن نژاد مدیر بحران شهرداری تبریز در خصوص اهمیت مدیریت بحران و شناسایی خطرات موجود در سطح مناطق 1 ، 2 و 3 ضمن ارائه توضیحات لازم، بیان داشتند که شهرداری منطقه یک به دلیل داشتن بافت های فرسوده و پر تراکم در مقابل انواع حوادث و بخصوص زلزله آسیب پذیر می باشد و بایستی سایر مناطق همجوار به عنوان مناطق معین شهرداری منطقه یک همکاری و هماهنگی لازم را جهت پاسخگویی مناسب به حوادث احتمالی اقدامات لازم را به عمل آورند و بیان نمودند که ایجاد واحدهای مدیریت بحران یک از ضروریات در مناطق 10 گانه شهرداری می باشد و لازم است که مدیران بحران و اعضای ستاد مدیریت بحران منطقه بر اساس شرح وظایف ارسالی اقدامات و برنامه های لازم در چهار مرحله اصلی شامل پیشگیری، آمادگی،‌مقابله و بازسازی به عمل آورند.



در ادامه مهندس مسعود حسن نژاد در خصوص تاریخچه تشکیل مدیریت بحران در شهرداری و کشور،‌ چرخه مدیریت بحران شامل: پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی، مدیریت ریسک حوادث، آسیب پذیری مناطق به انواع حوادث و بحران ها توضيحاتي ارائه دادند و به صورت موردی به توضیح انواع حوادث مختلف موجود در سطح کلان شهر تبریز پرداختند. همچنین شرح وظایف ستاد مدیریت بحران در مناطق 10 گانه و نحوه اجرایی نمودن آن را توضیح دادند و خواستار همکاری بیشتر مدیران بحران و اعضای ستاد مدیریت بحران مناطق شدند. در ادامه آقای مهندس داود طالب نژاد معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز در خصوص بحران های بوجود آمده و مشکلات ناشی از آن بخصوص در حوزه خدمات شهری مطالب لازم را ارائه نمودند و بیان داشتند که نیروهای خدمات شهری دارای تجارب ارزشمندی در زمینه مقابله با حوادث هستند و باید از این تجارب به نحو احسن استفاده نماییم. همچنین در خصوص بودجه اختصاص یافته و خرید تجهیزات و انجام پروژه ها مطالب لازم را بیان نمودند.



دکتر رئیسی معاون امور هماهنگی مناطق 10 گانه شهرداری تبریز بیان داشتند که ایران به لحاظ تنوع و حجم وسیع خسارات حوادث جزء 10 کشور اول در دنیا می باشد و سالیانه بخش بزرگی از تولید ناخالص ملی صرف بازسازی و بازتوانی پس از حوادث در کشور می شود و بسیاری از مخاطرات از جمله زلزله، سیل، طوفان،‌صاعقه، تگرگ، سرمازدگی، آتش سوزی و غیره در کلانشهر تبریز دائما اتفاق می افتد و در کلانشهر تبریز به دلیل موقعیت توپوگرافیک خاص خود، سیل های شدید و متوسط در طول سال به وقوع می پیوندد. وي در ادامه از مدیریت بحران شهرداری تبریز به خاطر عملکرد مناسب خود در زمینه مدیریت بحران و ارائه ایده های جدید و کاربردی تشکر و قدردانی نمودند.