مدیرکل ایمنی و آتشنشانی شرکت فرودگاههای کشور گفت: برای نخستین بار پس از انقلاب فرودگاههای کشور به خودروی نجات مجهز میشوند.
برای اولین بار
فرودگاه تبریز به خودروی نجات مجهز می شود
مدیرکل ایمنی و آتشنشانی شرکت فرودگاههای کشور گفت: برای نخستین بار پس از انقلاب فرودگاههای کشور به خودروی نجات مجهز میشوند.
برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
میرسعید صفینیا، مدیرکل ایمنی و آتشنشانی شرکت فرودگاهها اظهار کرد: در مرحله اول فرودگاههای امام خمینی(ره)، بندرعباس، کرمانشاه، کرمان، زاهدان، بوشهر، تبریز و اصفهان خوردو نجات دریافت خواهند کرد.
صفینیا گفت: خودرو نجات مجهز به 159 قلم تجهیزات امدادی است و در نوع خود یکی از تخصصیترین خودروهای امداد و نجات به حساب میآید.
وی افزود: شرکت فرودگاهها با محوریت قرار دادن ایمنی به دنبال تجهیز ناوگان ایمنی و آتشنشانی است و به همین منظور با برنامهریزی و زمانبندی مشخص، فرودگاههای کشور را به انواع ماشینآلات تخصصی امداد و نجات تجهیز میکند.
مدیرکل ایمنی و آتشنشانی شرکت فرودگاههای کشور ادامه داد: در حال حاضر 30 دستگاه ماشینآلات تخصصی امداد و نجات در خط مونتاژ قرار دارند که مجموعا قریب به 400 میلیارد ریال اعتبار برای آنها در نظر گرفته شده است.
صفینیا افزود: 10 دستگاه خودرو کفساز، 9 دستگاه خودرو نجات فرودگاهی و 10 دستگاه تانکر در شرکت مهندسی سنگین کار صنعت در حال مونتاژ هستند که این شرکت پس از تکمیل این خودروها و انجام امور اداری مربوطه، این خودروها را بیمه کرده و به شرکت فرودگاههای کشور تحویل خواهد داد.
به گفته وی 10 دستگاه خودرو کفساز نیز به فرودگاههای زاهدان، یزد، رشت، ساری، گرگان، بوشهر، امام خمینی(ره) و مهرآباد تحویل خواهد شد که به این ترتیب عمر متوسط خودروهای کفساز به 14 سال کاهش مییابد.
صفینیا اعتبار در نظر گرفته شده برای خودرو کفساز را 180میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تا پایان سال 92 شاهد تحویل این خودروها به فرودگاههای مذکور خواهیم بود.
مدیرکل ایمنی و آتشنشانی شرکت فرودگاهها خاطرنشان کرد: 10 دستگاه خودرو تانکر نیز تا پایان سال جاری به ناوگان امداد و نجات شرکت فرودگاهها اضافه خواهد شد که قریب به 70 میلیارد ریال اعتبار برای این امر هزینه شده و به این ترتیب فرودگاههای امام خمینی(ره)، مشهد، شیراز، اصفهان، تبریز، بندرعباس، زاهدان، بوشهر، کرمان و یزد به این خودرو تجهیز خواهند شد.
صفینیا تاکید کرد: کلیه قطعات مربوط به این خودروها از کشورهای اروپایی تهیه شده و شرکت مونتاژکننده نیز تحت نظر شرکت زیگلر آلمان فعالیت میکند که در نهایت خودروهای یاد شده نیز با همین عنوان و لوگو تحویل میشوند.
وی یادآور شد: قطعاتی نظیر پمپ و مانیتور تا پنج سال، باقی قطعات تا دو سال و مجموعه خودروها تا 10 سال شامل گارانتی و خدمات پس از فروش خواهند بود.
او از تهیه سه دستگاه تریلر فومپاش با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان خبر داد و افزود: این خودروها برای فرودگاههای امام خمینی(ره)، مهرآباد و مشهد در نظر گرفته شدهاند.