با همکاری مدیریت بحران شهرداری تبریز و انجمن های علمی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه تبریز اولین همایش مدیریت بحران زلزله در کلانشهر تبریز برگزارشد.
با همکاری مدیریت بحران شهرداری تبریز و انجمن های علمی دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه تبریز اولین همایش مدیریت بحران زلزله در کلانشهر تبریز برگزارشد.
به گزارش واحد اخبار ، آمار و اطلاعات مدیریت بحران شهرداری تبریز، این همایش در محورهای زمینشناسی زمینلرزه، شتابنگاری، لرزهنگاری، سازه و مهندسی زلزله و مدیریت بحران برگزارشد.
در این همایش مهندس مسعود حسن نژاد مدیر بحران شهرداري تبريز در سخنانی گفت امروزه نگاه دنيا به مديريت کاهش خطرپذيري و برگشت پذيري است که ماهم بايد به دنبال اين رويه باشيم.
وي افزود: اين نشست ها مي تواند نقش اساسي در اين زمينه ايفا کند مشروط بر اينکه اين توليد علم و دانش و مقالات در واقع عملياتي و اجرايي شده و مردم به عينه اين نتايج را ببيند.
حسن نژاد تصريح کرد: افزايش سطح آگاهي هاي مردم در برخورد با هر پديده به ويژه پديده هاي طبيعي و انسان ساز که منجر به حوادث است، حايز اهميت بوده و هر چه سطوح آگاهي همه اقشار از جمله دانشگاهيان و مردم عادي و ... افزايش پيدا کند، اثرات خود را خواهد گذاشت.
وي بيان کرد: راهکارهاي متفاوتي براي حمايت دولت از اين کنفرانس ها وجود دارد و در بحث پايان نامه ها و کنفرانس ها دولت عنايت ويژه اي دارد بالاخص دانشي که منجر به عمل شده و در زندگي مردم تاثير بگذارد.
مدير بحران شهرداري تبريز گفت: ما نيز به دنبال علمي تر کردن کارها هستيم و با دانشگاه ها به ويژه مراکزي که در زمينه بحران فعاليت دارند، در حال مذاکره هستيم.
وي افزود: امروز مديريت بحران يک تخصص است و اميدواريم بتوانيم هر چه بيشتر اين سطح را در جهت کاهش آلام در زمان حادثه، افزايش دهيم.