يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : سه شنبه 16 ارديبهشت 1393
کد 298

مهندس نجار در ديدار با رييس كارگروه مخاطرات زلزله عنوان كرد مديريت کاهش خطرپذيري و برگشت پذيري پس از حوادث، اولويت مديريت بحران است

رييس سازمان مديريت بحران کشور گفت: امروزه نگاه دنيا به مديريت کاهش خطرپذيري و برگشت پذيري است که ماهم بايد در کشور به دنبال اين رويه باشيم.
رييس سازمان مديريت بحران کشور گفت: امروزه نگاه دنيا به مديريت کاهش خطرپذيري و برگشت پذيري است که ماهم بايد در کشور به دنبال اين رويه باشيم.

مهندس اسماعيل نجار در ديدار با رييس و دبير کارگروه مخاطرات زلزله با اشاره به اهميت تحقيق و پژوهش در مديريت موثر بحران گفت: اگر نتايج تحقيقات علمي به عمل تبديل نشود و نفعش به مردم نرسد بدرد نمي خورد.
رييس سازمان مديريت بحران کشور تصريح کرد: از ميان حوادثي که در کشور رخ مي دهد عمده آنها بجز زلزله قابل پيش بيني است و اين درحالي است که وقوع حوادث و مديريت غيرصحيح آن اعتبار و جايگاه کشور را تحت تاثير قرار مي دهند.
معاون وزير کشور به ضعف استحکام ساخت و سازها در کشور اشاره کرد و گفت: چرا با وجود آيين نامه 2 هزارو هشتصد و الزام رعايت آن در ساختمان ها باهم در زلزله تلفات مي دهيم؟
وي ادامه داد: ناظرين ساختمان ها نبايد دولتي بوده و خودشان در ساخت و ساز دخيل باشند.
مهندس نجار درباره برنامه خود در مسيوليت جديدش اظهار داشت: در دوره جديد به دنبال اعتبار بخشي از طريق تصويب قانون جديد در مجلس شوراي اسلامي، تمرکز همه فعاليت هاي داخلي و بين المللي از جمله دبيرخانه HFA2 در سازمان مديريت بحران و همچنين تغيير نگاه مردم و مسيولان به مقوله مديريت بحران دور از مسايل سياسي و کاملا علمي هستيم.
در اين جلسه همچنين ..... شکرچي زاده معاون وزير و رييس مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي گفت: عمر شتاب نگاري در ايران حدود 40 سال است که از نظر تعداد دستگاه ها جز 4 کشور اول دنيا هستيم اما از نظر تکنولوژي در سطح پايين تري قرار داريم.
وي تصريح کرد: تدوين طرح جامع کاهش خطرپذيري و تهيه برنامه مدون پيش بيني حوادث طبيعي در کشور از جمله راهبردهاي اين مرکز است.
رييس کارگروه مخاطرات زلزله ضمن دعوت از مهندس نجار براي بازديد از مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي گفت: تعامل موثر و مستمر ميان مراکز علمي و دستگاه هاي دولتي موجب تسريع و بهبود عملکرد آنها خواهد شد.