همگام با سياستهاي دولت تدبير و اميد اولين برنامه کاري رييس سازمان مديريت بحران کشور ديدار با وزير موقعيتهاي اضطراري جمهوري آذربايجان صورت گرفت.
همگام با سياستهاي دولت تدبير و اميد اولين برنامه کاري رييس سازمان مديريت بحران کشور ديدار با وزير موقعيتهاي اضطراري جمهوري آذربايجان صورت گرفت.
اسماعيل نجار معاون وزير و رييس سازمان مديريت بحران کشور در ديدار با کمال الدين حيدراف وزير موقعيت اضطراري جمهوري آذربايجان که در تهران انجام شد ، اظهار داشت : رويارويي جمهوري اسلامي ايران با حوادث گوناگوني نظير سيل ، زلزله ، رانش زمين موجب شده کشورمان ضمن برخورداري از تجارب و استفاده از دانش روز موجب شده تا امدادو نجات، اسکان آسيب ديدگان ، نوسازي و بازسازي را در مناطق حادثه خيز در کوتاه ترين زمان ممکن انجام دهد.
معاون وزير کشور و رييس سازمان مديريت بحران کشور بر نظارت دقيق در روند ساخت و ساز و مقاوم سازي ساختمان ها در کشور تأکيد کرد .
اسماعيل نجار درخصوص ضرورت انجام مانورهاي مشترک ميان دو کشور جمهوري اسلامي ايران و جمهوري آذربايجان به منظور مديريت موثر بحران دانست و در اين خصوص بر انعقاد تفاهم نامه مشترک با همسايگان تاکيد کرد.
وي اظهار اميدواري کرد: امضاء تفاهم نامه مشترک با جمهوري آذربايجان در سفر الهام علي اف رييس جمهوراين کشور به تهران تحقق يابد.
همچنين در اين ديدار کمال الدين حيدراف وزير موقعيت اضطراري جمهوري آذربايجان گفت : با توجه به نفت و گاز خيز بودن دو کشور در منطقه ، آذربايجان به منظور پيشگيري از بروز حوادث ، آمادگي دارد همکاري هاي لازم را درخصوص رفع آلايندگي هاي صنعتي داشته باشد .
وي بر آمادگي کشورش بر اجراي مانورهاي مشترک به منظور تقويت امداد رساني در منطقه تاکيد کرد.
کمال الدين حيدراف افزود : با توجه به امکان وقوع حوادثي نظير آتش سوزي در جنگل ها و يا حوادثي در درياي خزر ، گاهي اعزام نيرو به آن مناطق تنها با هلي کوپتر ميسر مي باشد و عدم وجود تفاهم نامه مشترک ميان دو کشور موجب کندي و دشواري هايي در امداد رساني مي شود که انعقاد اين تفاهم نامه مي تواند براي دو کشور گامي مؤثر در راستاي توسعه و تقويت همکاري هاي دو سويه در موقعيت هاي بحراني باشد .
وزير موقعيت اضطراري جمهوري آذربايجان با اشاره به اقدامات خوبي که به منظور جلوگيري از رانش زمين از سوي دولت آذربايجان صورت گرفته گفت : متأسفانه گاهي برخي از افراد به منظور توسعه جاده ها و بدون لحاظ قرار دادن مسايل ايمني و زيست محيطي ، بستر و موقعيت را براي وقوع حوادث و بلاياي طبيعي فراهم مي نمايند .