يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : شنبه 17 اسفند 1392
کد 246

خبر دستورالعمل اجرايي استقرار سيستم مديريت بحران در اماكن مسكوني، تجاري و اداري توسط مديريت بحران شهرداري تبريز تدوين خواهد شد.

مهندس مسعود حسن نژاد مدير بحران شهرداري تبريز بيان داشتند نظر به اينكه حوادث و بلاياي طبيعي بخصوص در اماكن مسكوني، تجاري و اداري ممكن است خسارات زيادي را به دنبال داشته باشد؛ لذا اين مديريت در نظر دارد با مشاركت صاحبان اماكن مزبور؛ اين طرح را اجرايي نمايد.
با انجام برنامه ريزي و اقدامات لازم دستور العمل اجرايي استقرار سيستم مديريت بحران در اماكن مسكوني، تجاري و اداري توسط مديريت بحران شهرداري تبريز تدوين خواهد شد. در اين راستا؛ مهندس مسعود حسن نژاد مدير بحران شهرداري تبريز بيان داشتند نظر به اينكه حوادث و بلاياي طبيعي بخصوص در اماكن مسكوني، تجاري و اداري ممكن است خسارات زيادي را به دنبال داشته باشد؛ لذا اين مديريت در نظر دارد با مشاركت صاحبان اماكن مزبور؛ اين طرح را اجرايي نمايد.
ايشان با اعلام اين خبر افزودند: بر اساس قوانين موجود و به منظور ارتقاي توان شهروندان جهت مقابله با حوادث و بلاياي طبيعي، صاحبان كليه اماکن مسکوني، اداري و تجاري كه داراي جمعيت بالاي ۲۵ نفر ساکن و يا در حال تردد هستند؛ مي توانند در اين طرح شركت نمايند.
ايشان در ادامه بيان داشتند: شهروندان ساکن مجتمع‌هاي مسکوني، کسبه فعال در مجتمع‌هاي تجاري و کارکنان واحدهاي اداري شركت كننده در اين طرح در دوره‌هاي آموزشي تحت عنوان: آمادگي در برابر زلزله و ارتقاي ايمني محل زندگي و کار آشنا مي‌شوند و با اتکا به توان خود و بهره‌گيري از ظرفيت هيات مديره‌هاي گرداننده امور عمومي ساختمان، نسبت به اجراي برنامه‌هاي ايمني در قالب ساختار مديريت بحران اقدام خواهند نمود. همچنين کارکنان و صاحبان واحدهاي تجاري مي‌توانند با کسب توانمندي و آمادگي رويايي با حوادث احتمالي، تا رسيدن نيروهاي امدادي با انجام اقدامات مناسب از توسعه دامنه حادثه جلوگيري کرده و باعث شوند که کمترين خسارت جاني و مالي به افراد در معرض خطر تحميل شود.

از مزاياي طرح مزبور مي توان به موارد ذيل اشاره نمود: 

1 – استفاده از توانمندي مردم و شهروندان در جهت مقابله با حوادث مختلف
2- پيش بيني و استقرار امكانات مورد نياز مديريت بحران با همكاري متقابل شهرداري، مردم و ساير سازمان ها و ارگان هاي ذي ربط در جهت توسعه آمادگي هاي لازم
3- توسعه مديريت بحران محله محوري به عنوان يك اصل مهم در بحث مديريت حوادث غير مترقبه
4- تسريع در امداد و نجات و پاسخگويي به حوادث در ساعات اوليه پس از حادثه
5- فرهنگ سازي در بين شهروندان در جهت ساختن شهري آماده در برابر حوادث
6- كاهش خسارات جاني و مالي حوادث و بلاياي طبيعي