ساماندهی و بهسازی بافت حاشیهای و سکونتگاههای غیررسمی تبریز، با امضای یک تفاهمنامه همکاری مشترک چهارجانبه برای احداث ده هزار واحد مسکونی، وارد فاز عملیاتی شد
با امضای تفاهمنامه همکاری مشترک چهارجانبه
ساماندهی بافت حاشیهای شهر تبریز وارد فاز عملیاتی شدساماندهی و بهسازی بافت حاشیهای و سکونتگاههای غیررسمی تبریز، با امضای یک تفاهمنامه همکاری مشترک چهارجانبه برای احداث ده هزار واحد مسکونی، وارد فاز عملیاتی شد
شهردار تبریز در مراسم امضای تفاهمنامه ساماندهی و بهسازی بافت حاشیهای و سکونتگاههای غیررسمی تبریزگفت: برنامه منطقی و حرکت در سمت و سویی مشخص لازمه پیشرفت در کارهاست و در ساماندهی و بهسازی بافت حاشیه نشین شهر تبریز با در نظر گرفتن همه جوانب و به تدریج طرح را بایستی اجرا کرد تا شاهد تبعات اجتماعی آن نباشیم.
صادق نجفی با بیان این که برای این طرح سه سال مطالعه صورت گرفته، افزود: آمادگی لازم در اکثر ساکنان مناطق حاشیهنشین تبریز وجود دارد و شروع طرح و نتیجهبخش بودن آن، بقیه ساکنان را هم ترغیب خواهد کرد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی هم در مراسم امضای این تفاهمنامه تاکید کرد: امضای این تفاهمنامه به معنی برعهده گرفتن حقوق مردم است و باید با قدرت به توقعات مردم پاسخ دهیم.
محمدصادق پورمهدی با اشاره به وضعیت اسفناک مناطق حاشیهنشین شهر تبریز، گفت: ما در قبال این مناطق مسوولیت داریم و حتی اگر لازم باشد به خاطر حل مشکل مردم این مناطق مورد مواخذه قرار گیریم باید این مناطق را ساماندهی کنیم.
وی افزود: اولویت در اجرای طرح ساماندهی حاشیه شهر تبریز، منافع عمومی است و مسوولان اجرایی که در صف مقدم عملیاتی این طرح هستند، نیازمند پشتیبانی اعضای شورای شهر تبریز هستند.