يکشنبه 4 خرداد 1404
slogan
iran Imam
تاریخ : سه شنبه 1 بهمن 1392
کد 197

شهردار تبریز تأکید کرد هوای پاک سهم همه شهروندان ؛ لزوم کاهش آلاینده های محیطی

شهردار تبریز با تأکید بر این که هوای پاک و بهره مندی از آن سهم و حق همه شهروندان تبریزی است بر ضرورت تلاش برای کاهش آلاینده های محیطی از سوی همه مردم و مسوولان تأکید کرد.
شهردار تبریز تأکید کرد
هوای پاک سهم همه شهروندان ؛ لزوم کاهش آلاینده های محیطی

شهردار تبریز با تأکید بر این که هوای پاک و بهره مندی از آن سهم و حق همه شهروندان تبریزی است بر ضرورت تلاش برای کاهش آلاینده های محیطی از سوی همه مردم و مسوولان تأکید کرد.
دکتر نجفی با اعلام این مطلب افزود: زندگی شهری در عصر حاضر اگرچه نیازها و مطالبات جدید و متنوع و در کنار آن خدمات و امکانات تازه ای را ایجاد کرده با این حال توسعه روزافزون شهرها و تحولات سریع ایجاد شده در زندگی بشر برخی مخاطرات و چالش های جدی را متوجه جوامع بشری کرده و در این میان آلودگی هوا و خاک به عنوان دو بستر زندگی سالم انسان ها از جمله جدی ترین این چالش ها به شمار می رود.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود مدیریت و کنترل عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط های شهری را وظیفه عمومی شهروندان ، مدیران شهری و کشوری و تمامی مسوولان دانست و با تأکید بر لزوم برنامه ریزی جامع در این بخش خاطرنشان کرد: همه در حفظ و بهبود وضعیت هوای شهری و نیز مشارکت در کاهش حداکثری آلودگی های محیطی مسوول هستیم چراکه تک تک شهروندان و به ویژه کودکان ما حق زندگی در هوای پاک را دارند.

دکتر نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وظایف و مسوولیت های مستقیم شهرداری و نیز اقدامات اثربخش این مجموعه در حوزه زیست محیطی افزود: شهرداری تبریز به عنوان مهم ترین و اصلی ترین نهاد اجرایی و خدماتی استان تلاش جدی در راستای ایجاد بسترهای موثر در دستیابی به شهر سالم و نیز کاهش آلودگی هوا داشته و توانسته است با اجرای طرح ها و پروژه های مهم به بخشی از اهداف خود در این حوزه دست پیدا کند.

به گفته شهردار تبریز ایجاد و توسعه بوستان های محلی ، اجرای طرح های توسعه و جنگل کاری ، ساماندهی و نوسازی مداوم ناوگان حمل و نقل عمومی ، توسعه مراکز معاینه فنی خودرو و افزایش تعداد جایگاه های سوخت CNG از مهم ترین طرح ها و برنامه های اجرا شده از سوی شهرداری تبریز طی سال های اخیر در این حوزه بوده است.

دکتر نجفی در عین حال دستیابی به شهر سالم با هوای پاک و مناسب برای زندگی را در گرو مشارکت و همکاری عموم شهروندان و مسوولان دانست و گفت: فرهنگ سازی در راستای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی به جای خودروهای شخصی ، نهادینه سازی استانداردهای صنعت سبز در صنایع و کارخانجات ، جایگزینی سوخت های پاک به چای سوخت های فسیلی در صنایع و خودروها ، برنامه ریزی جامع و عملی برای کاهش آلاینده های محیطی ، مشارکت پذیری عموم شهروندان در اجرای برنامه ها و طرح های موضوعی و تخصیص اعتبارات ویژ] برای این امر از مهم ترین الزامات دستیابی به شهر پاک و سالم به شمار می رود.