دکتر حسن نژاد در خصوص پارامترهای جامعه ایمن و اینکه 6 کمیته تخصصی و 1 کمیته پژوهشی در این خصوص تشکیل می شود توضیحاتی ارائه کرد و از مسئولین شهری خواست با به نمایش گذاشتن تمامی پروژه ها در تلویزیون شهری، برای همکاری شهروندان با نهادهای ذیربط و چگونگی مشارکت آنان جهت رسیدن به جامعه ایمن، اطلاعات لازم را به آنان ارائه نمایند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران ، مهندس رسول موسائی شهردار منطقه که در جلسه هماهنگی و همکاری در خصوص اجرائی نمودن اهداف ورود به جامعه ایمن و مروج سلامت که از طریق این منطقه پیگیری می شود سخن می گفت با عنوان اینکه حفظ سلامتی و تامین امنیت شهروندان با احداث شهری ایمن امکان پذیر است و بها دادن به سلامتی آنان از اهداف اصلی احداث چنین جامعه ای بشمار می آید اظهار داشت: از آنجائیکه شهرداری منطقه دو به عنوان پایلوت احداث جامعه ایمن در کلانشهر تبریز انتخاب شده است راه کارهای ایجاد جامعه ایمن، طی جلسات متعدد بررسی شده و این شهرداری درصدد دستیابی به استانداردهای جهانی در حوزه سلامت شهروندان می باشد.
شهردار منطقه دو که در جمع معاونین و مدیران مرتبط با حوزه مدیریت بحران و سلامت شهری و نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی سخن می گفت در ادامه افزود: در راستای دستیابی و ملحق شدن به جامعه ایمنی جهانی در بحث سلامت شهروندان و در کارهای اجرائی و احداث پروژه ها از قبیل رعایت اصول ترافیکی در خط کشی عابرین پیاده، احداث پارک ها طبق استاندارد جهانی، احداث مسیرها و... برای استفاده بدون حادثه تمامی اقشار جامعه از امکانات شهری، شهرداری منطقه دو، فرهنگ سازی می کند.
مهندس رسول موسائی ضمن اعلام حمایت و همکاری با سازمان های ذیربطی که برای ایمن سازی جامعه شهری از امکانات لازم برخوردار نیستند، تصریح کرد: احداث پروژه ها با بکارگیری اصول جامعه ایمن، تشکیل کمیته کارشناسی و استفاده از تجارب سایر شهرها در استفاده از استاندارهایی که بکار گرفته اند، گام مهم و اساسی برای رسیدن به شهری ایمن و مروج سلامت خواهد بود.
دکتر مسعود حسن نژاد مدیر بحران شهرداری کلانشهر تبریز در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از مهندس موسائی شهردار منطقه دو از وی بعنوان شهرداری دلسوز، با تجربه و بسیار کاردان و علاقمند به بحث های مدرن و جدید نام برده و گفت: شهرداری منطقه دو تبریز بعلت داشتن پتانسیل بالا برای دستیابی به جامعه ایمن و مروج سلامت بعنوان پایلوت کلانشهر تبریز انتخاب شده است که جا دارد از تلاش های مهندس موسائی برای فراهم نمودن امکانات نزدیک شدن به پارامترهای دستیابی به جامعه ایمن، از ایشان تشکر نمایم.
دکتر حسن نژاد در ادامه سخنان خود در خصوص پارامترهای جامعه ایمن و اینکه 6 کمیته تخصصی و 1 کمیته پژوهشی در این خصوص تشکیل می شود توضیحاتی ارائه کرد و از مسئولین شهری خواست با به نمایش گذاشتن تمامی پروژه ها در تلویزیون شهری، برای همکاری شهروندان با نهادهای ذیربط و چگونگی مشارکت آنان جهت رسیدن به جامعه ایمن، اطلاعات لازم را به آنان ارائه نمایند.
طبق توضیحات مدیر بحران شهرداری تبریز کمیته های مورد نیاز برای جامعه ایمن شامل فضاهای شهری، ساختمانی، سوانح و حوادث، سلامت و ... می باشد که به منظور ترویج فرهنگ سلامت و ارتقای بهداشت جامعه به همکاری و هماهنگی ارگان های مرتبط نیاز دارد.
دکتر حسن نژاد آمار بالای تصادفات، افزایش آسیب های حوادث، ارتقای ایمنی و سلامت و ... را از علت های اصلی ایجاد جامعه ایمن دانست و اصلی ترین روش مقابله با این معضلات را شناسائی نقاط آسیب زا و مشکل ساز و رفع آنان ذکر کرد.
دکتر حسن نژاد کسب رتبه برتر کشوری در احداث پارک عباس میرزا بعلت رعایت نقاط ایمنی این پارک و احداث پد هلیکوپتر از سوی شهرداری منطقه دو تبریز که با رعایت اصول استاندارد جهانی به انجام رسیده را حرکتی بسیار ارزشی از سوی مدیران شهری دانسته و از آنان خواست در احداث فضاهای سبز شهری، خط کشی های عابرین پیاده، احداث پروژه ها و ... پارامترهای ایجاد جامعه ایمن را رعایت نمایند.
شایان ذکر است: دکتر رحیمی مدیرکل سلامت شهرداری تبریز دیگر سخنران جلسه ضمن تشکر ویژه از دکتر حسن نژاد و قدردانی از مهندس موسائی بعنوان مدیری توانمند و خدوم؛ در سخنانی در خصوص مستندسازی ایرادات شهری، مکان یابی نقاط حوادث زا، زمانبندی مناسب فعالیت ها و... نکاتی یادآور شد و اظهار امیدواری نمود در سایه نتیجه زحمات مدیران شهری و مجموعه شهرداری منطقه دو، روزی شاهد پیوستن کلانشهر تبریز به جامعه ایمن و مروج سلامت باشیم.