اولین جلسه هم اندیشی و نشست تخصصی ورود شهرداری منطقه دو کلانشهر تبریز به جامعه ایمن برگزار گردید.
اولین جلسه هم اندیشی و نشست تخصصی ورود شهرداری منطقه دو کلانشهر تبریز به جامعه ایمن برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران شهرداری، اولین جلسه هم اندیشی و نشست تخصصی جهت دستیابی به شاخص های جامعه ایمن از سوی شهرداری منطقه دو و مدیریت بحران، با برنامه ریزی کارشناسان منطقه دو، مدیریت بحران شهرداری کلانشهر تبریز و حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر حسن نژاد مدیر بحران شهرداری ضمن تقدیر و تشکر از شهردار منطقه دو، اجرای این پروژه در این منطقه را بعنوان پایلوت کلانشهر تبریز دانست و گفت: مقدمات فعالیت برای دستیابی به شاخص های جهانی جامعه ایمن در سطح حوزه منطقه دو با آموزش مدیریت بحران برای شهروندان ساکن در مجتمع مسکونی قدس شرکت پالایش نفت آغاز شده است.
دکتر حسن نژاد جامعه ایمن مبتنی بر مشارکت مردمی و مسئولین محلی و همکاری های بین بخشی به منظور پیشگیری از حوادث را مهمترین محور دستیابی به جامعه ایمن دانسته و اظهار داشت: در سایه فعالیت کارکنان شهرداری منطقه دو تبریز این شهرداری منطقه ایده آلی برای اجرای جامعه بشمار می آید و به همین منظور بعنوان پایلوت شهر تبریز انتخاب شده است.
مدیر بحران شهرداری کلانشهر تبریز ضمن برشمردن محورهای مورد نیاز برای رسیدن به جامعه ایمن اعم از ایمنی راه ها و اوقات فراغت، ایمنی سالخوردگان و کودکان، پیشگیری از خشونت و... برشمرد و افزود: جلب همکاری های درون بخشی و ارتقای سطح آگاهی مردم به همراه جلب مشارکت مردمی و... از اهم استراتژی ارتقای ایمنی جامعه بشمار می آید.
دکتر حسن نژاد اهداف کلی تشکیل جامعه ایمن و مروج سلامت شهرداری منطقه دو را ارتقای ایمنی فضاهای شهری، کاهش ریسک حوادث و به حدقل رساندن سوانح و آسیب ها در تمامی ابعاد جامعه دانست.
مدیر بحران شهرداری کلانشهر تبریز رفاه، آسایش و امنیت خانواده ها را از منافع ایجاد جامعه دانست.
دکتر سعادتی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیگر سخنران این نشست، ضمن تشکر از مهندس رسول موسائی شهردار منطقه دو و دکتر حسن نژاد مدیر بحران شهرداری تبریز برای اعلام همکاری برای ایجاد جامعه ایمن و مروج سلامت در حوزه این منطقه و تقدیر از مشارکت مدیریت بحران شهرداری، اجرای این پروژه را مایه افتخار کلانشهر تبریز دانسته گفت: سیاست های کلی سلامت، توانمند سازی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد برای خانواده در جامعه از چشم اندازهای جامعه ایمن بشمار می آید که حوزه شهرداری منطقه دو بعلت داشتن پارامترهای لازم برای ایجاد این جامعه در نظر گرفته شده است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز با عنوان اینکه جامعه ایمن متکی به شهروندان می باشد و در این خصوص شهرداری به عنوان متولی اصلی تعریف شده است افزود: سازماندهی در قالب کمیته های تخصصی، جلب همکاری سازمان های مردم نهاد، برنامه دراز مدت و... از شاخصه های اصلی جامعه ایمن بشمار می آید.
دکتر سعادتی در ادامه در خصوص ساختار پیشنهادی، سلامت شغلی و همکاری بین بخشی و مشارکت مردم برای داشتن جامعه ایمن و مروج سلامت توضیحاتی ارائه کرد.